Adriana Bahmuteanu si-a dorit o pauza departe de lumia reflectoarelor si a vrut sa isi acorde mai mult timp ei si familiei. Acest lucru doar a motivat-o sa experimenteze lucruri noi cu privire la cariera sa.

Fosta prezentatoare TV si-a gasit linistea langa un alt barbat, dupa seria de divorturi prin care a trecut alaturi de Silviu Prigoana. Din punctul ei de vedere, ultimul divort dintre cei doi a fost o perioada “toxica” pentru ea si se bucura foarte tare ca a trecut peste! Acum are alaturi un alt barbat, care o sprijina in orice decizie pe care o ia si o motiveaza sa devina cea mai buna varianta a sa.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Progoana au avut una dintre cele mai mediatizare relatii din Romania. Viata lor parea a fi subiectul unei telenovele sud-americane. Au pierdut si ei sirul certurilor si impacarilor.

Are, insa, si un mare regret – faptul ca nu are o relatie normala cu tatal copiilor sai: “Imi cresc copiii, sunt bine. Inca mai avem de lucrat la anumite lucruri. Am avut vreo 70 de procese pe care le-am incheiat anul acesta. Din pacate, tatal copiilor mei nu vorbeste cu mine nici despre copii. Consider ca doua persoane care se despart trebuie sa ramana in relatii amiabile pentru a discuta despre educatia copiilor.”

Pentru ca ea a reusit sa treaca singura peste aceasta perioada grea din viata ei, a luat o decizie si vrea sa vina in ajutorul femeilor care trec prin aceleasi experiente ca si ea: “O sa ma apuc sa tin seminarii despre cum sa depasesti un divort toxic. Mai am cateva momente de depasit (…) mergem la IML pentru o expertiza psihologica, la cererea instantei. Sunt life coach, am licenta, m-am apucat de psihologie.”

Din pricina trecutului tumultos alaturi de fostul sau sot, Adriana este mult mai precauta in noua relatie. In momentul de fata, exclude casatoria, insa niciodata nu se stie ce ii rezerva viitorul: “E foarte bine, e un parteneriat, un bun prieten si un tovaras de calatorie. Nu cred in planurile de viitor, nu cred in certificatele de casatorie. Pana nu cred ca acea persoana este partenerul cu care vreau sa imbatranesc, pentru ca mai sunt cateva semne de intrebare, nu ma grabesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here