Atunci cand ne pregatim sa plec cateva zile de acasa sau intr-o vacanta prelungita, gandul ne zboara, in primul rand, la tot felul de maruntisuri: sa avem grija sa nu ne lipseasca nimic din bagaj, sa mergem la cumparaturi pentru a avea in vacanta tot ceea ce avem nevoie, sa facem curat inainte de a pleca de acasa, sa ducem gunoiul, etc.

De multe ori, insa, dupa ce ne terminam lucrurile in ordinea in care ni le-am propus si suntem pe picior de plecare, incep intrebarile: “Oare am scos fierul din priza?”, “Oare am inchis toate geamurile?”, “Oare am inchis robinetul de la alimentarea cu apa?”, “Oare am inchis robinetul de la alimentarea cu gaze?” etc.

Intr-o astfel de situatie, majoritatea intra in panica, pentru ca isi dau seama ca vor intarzia la aeroport sau vor pleca destul de tarziu la drum. Este un proces greoi sa lasi bagajele si sa te apuci sa controlezi toate aceste detalii care ti-au scapat.

Totusi, exista o solutie care te poate scapa de aceste griji inutile! Solutia este pe cat de banala, pe atat de utila.

Este foarte important sa deconectati toate electrocasnicele din casa atunci cand plecati pentru o perioada indelungata, precum si alimentarea cu apa sau alimentarea cu gaz. Iar pentru a nu va mai pune un set de intrebari care doar va vor agita mai tare inainte de a pleca din vacanta, solutia este sa faceti cate o poza! Ati scos fierul de calcat din priza, ati facut o poza, ati oprit alimentarea cu gaze, ati facut o poza, ati inchis toate geamurile, ati facut o poza.

Toata aceasta verificare va va lua probabil 10 minute, insa va va scuti de intrebari inutile, iar pe perioada vacantei veti sta foarte linistiti. Chiar le puteti recomanda si prietenilor dumneavoastra aceasta idee pentru a-i ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here