Se anunta o despartire linistita, insa este departe de a fi asa, cat timp cei doi isi aduc acuze care par sa nu se mai termine! Carmen de la Salciua si Culita sterp au format unul dintre cele mai indragite cupluri de cantareti de muzica populara si de petrecere, iar despartirea lor i-a lasat fara cuvinte pe fanii acestora.

Divortul dintre ei se anunta unul linistit, insa incep sa iasa la iveala tot mai multe detalii despre problemele pe care le intampinau cei doi si au dus la aceasta despartire. Culita Sterp este cel care a avut o relatie in paralel cu o domnisoara, pastrand legatura inclusiv dupa ce s-au casatorit, iar acum o acuza pe Carmen ca are o relatie cu un bun prieten de-ai lor.

Mai mult, Culita se pare ca detine si dovezi pentru a sustine tot ceea ce afirma. Surse din apropierea cantaretului au dezvaluit ca: “Ea a trimis amicului lui Culita un link de la o melodie in care se vorbeste de o poveste de dragoste interzisa si, in mesaje, i-a spus ca isi aminteste de momentul in care au avut o noapte asemanatoare.

Culmea, acestea nu sunt singurele mesaje pe care i le-a trimitea prietenului lui Culita ci, in perioada in care apareau in presa ca fiind cuplul perfect, ea ii scria celuilalt ca viseaza noptile la el. Normal, Culita s-a suparat si nu a mai fost loc de impacare, dovezile sunt clare, ea l-a inselat.”

Culita Sterp este hotarat sa divorteze, dar nu vrea sa isi asume intreaga vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here