Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu au decis sa se desparta dupa un an de relatie, dupa ce au venit si s-au afisat zambitori la televizor si marturiseau cat de mult se iubesc si se respecta. In ciuda diferentei de varsta, cei doi au crezut ca pot trece cu brio peste acest impediment.

Fanii celor doi au crezut ca vor ramane impreuna mult timp de aici inainte, insa ascundeau probleme despre care nu au vorbit niciodata. Din pacate, dupa despartire, interpretul a vorbit foarte urat despre fosta iubita, exact ca in cazul femeii cu care a avut o relatie anterioara. Nicoleta Voicu l-a acuzat pe cantaret de lipsa de implicare in relatie si faptul ca nu se simtea o femeie iubita, ci mai degraba folosita.

Din punctul de vedere al lui Gherghe Turda, Nicoleta Voicu este o femeie geloasa si cicalitoare, iar barbatului i-ar fi fost imposibil sa traiasca alaturi de ea. La auzul acestor vorbe la adresa sa, interpreta a reactionat, fiind extrem de suparata pe fostul sau iubit:

“I-am fost alaturi la bine si la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru ca domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom. M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de cand a facut analizele si pana s-a tratat. Totul a durat aproape doua luni si i-am fost alaturi trup si suflet. Recunosc meritele acestei relatii, insa nu pot sa nu amintesc injuriile castigate totodata.

Dupa ce ne-am oficializat relatia, am primit nenumarate mesaje defaimatoare, jignitoare din partea femeilor. Unele ma jigneau, ma injurau foarte urat, desi nu ma cunosteau. Doar pentru ca eram iubita lui Gheorghe Turda. Prefer linistea!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here