Pe 26 august, baiatul lui Liviu Dragnea s-a casatorit cu aleasa inimii sale. Stefan si Gina au avut ceremonia religioasa la Capela aflata pe domeniul Palatului Snagov, iar distractia a continuat in aceeasi locatie, cei doi au inchiriat un cort pentru invitatii lor. 

Cei doi s-au asigurat ca vor avea o nunta ca in povesti si au avut aproximativ 700 de invitati. Au fost nevoiti sa inchirieze cel mai mare cort pe care il detin cei de la Palatu Snagov pentru a avea loc toti invitatii.

Gina a ales o rochie superba pentru cununia civila, de culoare turcoaz, care i-a pus in evidenta foarte frumos formele, s-a schimbat intr-o alta rochie pregatita pentru cununia religioasa si cu o a treia rochie la restaurant. Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Capitalei, iar cea care a oficiat ceremonia a fost chiar Gabriela Firea. Tot ea a fost marea absenta de la nunta.

Totul a fost pregatit ca la carte pentru a avea un eveniment perfect. Clejanii, Marcel Pavel si Florin Salam au intretinut atmosfera pana dimineata. Invitatii au fost rasfatati cu preparate speciale, pretul unui meniu in aceasta locatie incepe de la 110 euro si poate varia in functie de preferintele mirilor.

Si darul dat de nuntasi a fost pe masura, cuprins intre 500 si 1000 de euro, in functie de generozitatea fiecaruia. La un simplu calcul, daca luam in considerare pretul meniului si generozitatea invitatilor, Valentin Dragnea a strans dupa eveniment aproximativ 500.000 de euro. Codrin Stefanescu  anuntat ca va fi o nunta fara dar, insa realitatea l-a contrazis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here