Fostul concurent al emisiunii “Asia Express” devine acum prezentator. Vestea a fost anuntata in exclusivitate chiar de Liviu Varciu. Si nu pleaca singur, ci impreuna cu Andrei Stefanescu. Cei doi buni prieteni vor pleca impreuna si in aceasta experienta.

Andrei Stefanescu are experienta in a fi prezentator, avand in vedere ca in momentul de fata prezinta o emisiune transmisa in direct. Liviu nu refuza nicio oferta venita din partea Antena1 in ultima perioada, desi sta mai mult plecat de acasa. Liviu Varciu a dezvaluit si noua loctie in care se va filma.

De data aceasta, echipa de productie si concurentii vor pleca intr-o alta locatie, mai exact in India:

“O sa plec in curand in India, pentru ca acolo se filmeaza si merg ca si host – prezentator, ca nu ma mai prind ei pe mine ca si concurent. Niciodata. Nu stiu cum va fi impartit show-ul, nu stiu ce se va intampla cu Gina Pistol, insa il iau si pe Andrei Stefanescu cu mine, o sa prezentam impreuna. Eu o respect foarte mult pe Mona Segal, producatoarea show-ului, si am spus «da» acelui proiect fara sa ma gandesc foarte mult. Dar acum stau sa derulez si ma bucur ca am participat, dar inca nu pot sa cred ca eu sunt ala care a dormit pe jos si care s-a trezit la ora 6. Acum n-as mai face asa ceva ca si concurent.”

Momentan, cei doi nu au dezvaluit data la care incep filmarile pentru un nou sezon “Asia Express”, mai ales ca in ca ambii sunt prinsi in doua proiecte importante: Andrei este prezentator al unei emisiuni difuzate in direct, iar Liviu filmeza pentru “Fructul oprit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here