Gabriela Cristea a fost prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, iar cand a nascut i-a predat stafeta Biancai Dragusanu. In momentul in care a vrut sa se intoarca la emisiunea pe care o modera, sefii nu au mai fost de acord si au pastrat-o pe Bianca pana la finalul sezonului.

Deranjata vizibil de aceasta decizie, a rupt contractul cu Kanal D si a plecat la o televiziune concurenta, unde isi modereaza propria emisiune. Este cunoscut faptul ca Gabrielei Cristea ii place sa isi puna amprenta in fiecare emisiune pe care o modereaza.

Prin urmare, si aici a facut acelasi lucru. Modereaza o emisiune dedicata dragostei, in care oamenii isi cauta sufletul pereche – dating show.

Prezentatoarea are o relatie de prietenie cu toti invitatii din platou. Insa este cunoscut si faptul ca este o femeie extrem de directa, iar atunci cand o deranjeaza ceva, spune fiecarui om in fata! Asa s-a intamplat si acum, cand a luat decizia de a inlocui mai multi concurenti pentru ca refuzau propunerile continuu. Gabriela Cristea a alea sa dea sansa altor oameni sa-si gaseasca sufletul pereche:

“Daca am avut parte de trei ceasuri rele pana la ora asta s-au dus. Astazi este o zi aparte pentru ca vreau sa va atrag atentia asupra unor lucruri. Participantii trebuie sa isi vada scopul pentru care au venit aici. Am facut curatenie in gradena pentru ca erau foarte multi concurenti. Nu era normal sa stea daca refuza pe banda rulanta. Vrem sa va impulsionam ca sa va gasiti persoana potrivita. Atunci cand o sa va abateti de la scopurile voastre, o sa va invit sa va uitati la aceste verighete.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here