Pe 26 august, baiatul lui Liviu Dragnea s-a casatorit cu aleasa inimii sale. Astfel, Stefan si Gina au avut ceremonia religioasa la Capela aflata pe domeniul Palatului Snagov, iar distractia a continuat in aceeasi locatie pana spre zorii zilei.

Cei doi au organizat in cea mai importanta zi din viata lor o nunta ca in povesti si au avut aproximativ 700 de invitati. Au fost nevoiti sa inchirieze cel mai mare cort pe care il detin cei de la Palatu Snagov pentru a avea loc toti invitatii. Ansamblul de la Clejani, Marcel Pavel si Florin Salam au fost cei care au asigurat distractia la cea mai importanta nunta din acest an. Gina a ales o rochie superba pentru cununia civila, de culoare turcoaz, apoi a continuat parada cu inca doua: una pentru biserica si una pentru restaurant.

Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Capitalei, iar cea care a oficiat ceremonia a fost chiar Gabriela Firea. La petrecere le-au fost alaturi cei mai importanti oameni din viata lor, insa presa a constatat o mare absenta: mama lui Valentin Dragnea. Toata lumea se astepta sa vina macar sa isi felicite fiul, insa nu a fost prezent nici la cununia civila, nici la cea religioasa.

Au existat multe speculatii pe seama acestui subiect, asa ca Valentin Dragnea a vrut sa clarifice absenta mamei sale:

“Am vazut, in ultimele zile, incercarea disperata a unora de a imi strica cel mai fericit eveniment al vietii si am crezut ca, dupa ce se va incheia aceasta nunta, vor inceta atacurile mizerabile la care am fost supus in aceasta perioada, atat eu cat si familia mea.
Acum constat ca subiectul zilei este legat de absenta mamei mele de la nunta. As vrea sa fac precizarea ca decizia de a nu veni la nunta i-a apartinut in totalitate, fara a fi influentata de altcineva, poate doar de hartuirea constanta la care am fost toti supusi inca din momentul in care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anuntat, cu cateva zile inainte de eveniment, ca nu va participa si atat eu, sotia mea, sora mea si tatal meu am inteles si am respectat aceasta decizie.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here