O romanca a reusit sa intre in topul celor mai frumoasa femei din lume. A reusit sa intreaca nenumarate nume celebre de la Hollywood. Printre ele, se numara si cea mai frumoasa fetita din lume, celebra frantuzoaica Thylane Blondeau, prezenta in topuri inca de la varsta de 6 ani.

Cea mai frumoasa fetita din lume”, Thylane Blondeau, o prezenta constanta inca de la varsta de 6 ani, a reusint sa obtina doar locul 12, anul acesta!

Romanca este fara indoiala o femeie foarte frumoasa, iar acest lucru nu a trecut neobservat nici peste granitele tarii noastre. Intr-un top international al celor mai frumoase femei in anul 2018, Antonia s-a clasat pe cea de-a opta pozitie. Calitatile sale fizice i-au asigurat un loc fruntas, in timp ce nume celebre de la Hollywood abia au reusit sa se claseze printre primele 50 de pozitii.

In topul celor mai frumoase femei din lume se regasesc multi ingerasi Victoria Secret, sotia lui Burak Ozcivit din serialul turcesc “Dragoste Infinita”, Fahriye Evcen, care este si insarcinata cu primul copil al cuplului, ocupand pozitia 42. Partenera din serialul de succes a lui Burak, Neslihan Atagu, care interpreteaza rolul lui Nihan, a reusit sa se claseze abia pe locul 81.

Nume sonore se mai regasesc in acest top, precum ocupanta locul 3, Candice Swanepoel (locul 19), Rihanna (locul 21), Selena Gomez (locul 51), Gal Gadot (locul 9), Keira Knightley (locul 30), Nina Dobrev (locul 48), Gigi Hadid (locul 68) sau Margot Robie (locul 75). O mare supriza in acest an este pozitia pe care o ocupa “Cea mai frumoasa fetita din lume”, Thylane Blondeau, o prezenta constanta inca de la varsta de 6 ani, dar surclasata de Antonia, ea reusind sa obtina doar locul 12.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost declarata cantareata Chou Tzuyu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here