Andreea Balan traverseaza o perioada minunata a vietii ei. Cariera ei este in plina ascensiune, iar familia ei este pe cale de a se mari cu inca un membru, artista urmand sa nasca la inceputul anului viitor.

Blonda si-a dorit enorm sa devina mamica, iar aceasta a anuntat prima sa sarcina la cateva luni de la inceputul relatiei cu actualul ei iubit. Timp de doi ani a refuzat sa arate in public chipul fetitei sale. A luat decizia de a face o sedinta foto alaturi de familia sa, in exclusivitate pentru revista “Unica”, si tot atunci a facut marele anunt: ca este insarcinata a doua oara.

Sefilor sai de la Antena nu le-a convenit faptul ca anuntul nu a fost facut un trustul cu care are deja un contract semnat, iar rezultatul a fost o penalizare drastica a cantaretei.

Andreea Balan mai are un motiv de bucurie in aceast an, implineste 20 de ani de cariera. S-a lansat alaturi de prietena sa, Andreea Antonescu, trupa numindu-se Andre. A marturisit ca i-a fost foarte greu sa reziste in timp, pentru ca nu este deloc usor. Aceasta si-a amintit ca traversat si momente foarte grele si a avut nevoie de multa ambitie pentru a merege mai departe. Dar, a fost nevoie sa faca si sacrifii, pe care nu si le-ar asuma foarte multa lume.

Chiar daca i-a fost greu la acel moment, acum are o familie minunata, iar acest lucru o face sa isi aduca aminte cu placere de toate sacrificiile pe care a fost nevoita sa le faca: “Am fost foarte ambitioasa, am avut o ambitie dusa la extrem! Daca ma dadeai afara pe usa, eu intram pe geam! Cand mi-am pus ceva in gand nu m-am lasat pana nu am atins acel obiectiv. Am crezut tot timpul in legea atractiei. Am luptat sa.. imi ating obiectivele si asa am rezistat! 

Am renuntat foarte mult la mine ca om, am renuntat la viata mea personala. Eu nu am avut viata personala. Ani de zile, eu nu am avut parte de vacante, dragoste, iubire. Tocmai din cauza ca eram ocupata, multe relatii nu au rezistat pentru ca nu le-am prioritizat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here