O fosta concurenta de la “Vocea Romaniei” a trecut prin clipe de groaza atunci can a aflat ca locuinta sa din Oradea i-a fost vandalizata de hoti. Jessie Banes filma noul videoclip al piesei lansate de curand, Sa mai minti, atunci cand s-a intamplat cumplita fapta.

Ajungand acasa dupa filmari, Jessie a realizat ca locuninta sa a fost pradata de hoti. Acest lucru nu a demoralizat-o, ci din potriva, a incurajat-o. “Consider ca universul functioneaza ca o balanta si ca aceasta intamplare nefericita prevesteste succesul noului single”.

In momentul in care artista a aflat ca i-a fost sparta casa a trecut prin momente grele, avand un soc din care insa si-a revenit, stiind ca trebuie sa se concentreze pe proiectele muzicale pe care le are acum.

“Am trait un soc pentru ca eram si departe de casa si pentru ca nu am mai patit asa ceva in viata mea. Imi era groaza oarecum sa ma intorc acasa sa vad cum hotii mi-au devastat camera si mi-au umblat prin toate lucrurile. A fost un sentiment neplacut, pe care sper sa nu il mai experimentez vreodata si prin care nu doresc nimanui sa treaca. Hotii au furat multe bunuri, inclusiv aurul mamei, insa noi nu tinem banii in casa. Pagubele s-au ridicat undeva la 30.000 de lei”, a declarat Jessie.

Jessie a lansat de curand o piesa noua: Sa mai minti.

“Consider ca  Sa mai minti este cea mai buna piesa lansata de mine pana acum, si le-am spus Theei si lui Silviu din start ca imi transmite un vibe foarte bun. Sunt foarte mulțumita de cum a iesit videoclipul, regia fiind una inedita si comprimand cadre nemaintalnite pana acum pe piata muzicala din Romania”, a declarat Jessie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here