Retelele de socializare au fost luate cu asalt de catre vedete, ce le-au urat prietenilor virtuali “La multi ani” cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Andra a publicat pe contul sau personal de Facebook un filmulet care i-au impresionat pe urmartitorii acesteia, in care a cantat melodia compusa de Adrian daminescu, “Romania”.

De-a lungul timpului, Andra a sustinut de foarte multe ori ca isi iubeste tara iar cu ocazia Centenarului Marii Uniri a vrut sa demonstreze inca o data acest lucru facandu-le un cadou romanilor. Cantareata a postat pe retelele de socializare un videoclip ce a fost filmat la Sala Palatului in timpul concertului sau numit “Traditional”, in timp ce interpreta melodia “Romania”, compua de Adrian Daminescu.

Andra a povestit ca in timpul concertului cei prezenti s-au emotionat la auzul melodiei. Acestia au fost patrunsi de puternice sentimente de patriotism transmise prin intermediul piesei, acelasi lucru intamplandu-se si in mediul virtual, unde prietenii si urmaritorii vedetei au avut numai cuvinte de lauda la adresa artistei.

„ROMANIA „imnul tuturor romanilor“ pentru ca nu ne lasa sa uitam greselile trecutului, pentru ca ne canta istoria, pentru ca ne aduce aminte ca prezentul e un tribut adus viitorului. E o piesa a identitatii nationale care a completat concertul Traditional, de la Sala Palatului, si care a facut sa curga lacrimi din inimi de romani. Va iubesc si va ofer o parte din sufletul meu in aceasta interpretare!”, a scris Andra, in descrierea videoclipului.

Vedeta si-a schimbat de asemenea si imaginea de profil de pe Facebook, aparand acum alaturi de un tricolor.  „Tin in maini 100 de ani de Romania Mare, 100 de ani de clipe de bucurie, alteori de tristete, de amintiri, de planuri si sperante. Privesc in sus, pentru ca doar cerul ne e limita cand suntem impreuna si simtim, cantam si traim romaneste. La multi ani, romani de pretutindeni!”. Acesta a fost mesajul transmis in ziua de 1 Decembrie de catre cantareata.

Imaginea de profil a Andrei pe retelele de socializare cu ocazia Zilei Nationale

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here