Paul Ipate si Jojo au decis sa accepte provocarea Antenei 1 si au plecat catre India in emisiunea “Asia Express”. De-a lungul competitiei insa, cuplul a intalnit cateva obstacole si inconveniente pe care nu le-au luat in calcul cand au plecat din Romania. Locatiile din India si Sri Lanka prin care cei doi au trecut sunt de vis, precum cei doi se si asteptau.

Paul a recunoscut ca a slabit foarte mult in timpul filmarilor pentru emisiune. Un lucru pe care el si partenera sa de viata nu l-au luat in calcul este faptul ca mancarurile specifice zonelor unde se desfasoara emisiunea sunt foarte picante si condimentate, lucru care a fost o problema pentru Paul ce nu consuma deloc astfel de mancaruri.

Concurentii iau in general masa in casa locanicilor care decid sa le ofere si cazare, intrucat ei nu au la dispozitie decat un euro pe zi, bani ce nu le ajung pentru mai multe mese pe zi. Desi acestia le ofera destula mancare, concurentii nu o pot manca uneori, aceasta fiind mult prea iute si diferita de mancarurile romanesti.

„De cand am ajuns in „Asia Express” mananc numai orez. E tot ce pot sa mananc, pentru ca restul preparatelor care ni s-au servit de catre locanici sunt foarte, foarte iuti si cu foarte multe condimente. Am mai incercat si fructe, dar pana si bananele au aici un gust ciudat, acrisor, diferit de cel cu care suntem noi obisnuiti. Pana acum am slabit… doua gauri la curea. Asta este metoda mea de cantarire”, a declarant Paul.

Paul Ipate si Jojo in timpul competitiei “Asia Express”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here