Andreea Mantea s-a mutat pentru o perioada de sase luni de zile in Istanbul, alaturi de fiul ei si de bona celui mic. A luat aceasta decizie pentru ca a acceptat propunerea venita din partea postului de televiziune Kanal D pentru a prezenta o noua emisiune, “Puterea Dragostei”.

Noua sa emisiune este un show matrimonial, la care iau parte doisprezece concurenti, sase baieti si sase fete, care au venit si isi gaseasca dragostea vietii lor. Ei petrec opt ore impreuna in fiecare zi si nu au voie sa se intalneasca inafara casei.

Andreea Mantea petrece foarte mult timp pe platourile de filmare ale emisiunii si are foarte putin timp pentru ea si fiul ei. A marturisit ca in putinul timp de cand s-a mutat in Istanbul s-a indragotit de acest oras si de cultura lor. Cel mai mult a impresionat-o gastronomia lor si spera sa nu se intoarca in Romania cu foarte multe kilograme in plus.

David merge la gradinita si s-a acomodat mut mai repede decat si-ar fi imaginat. Ii place foarte mult schimbarea din viata sa, desi nu se descurca foarte bine cu limba turca, reuseste sa se faca inteles.

In putinul timp liber incearca sa stea cat de mult poate alaturi de fiul sau si sa aiba diferite activitati impreuna. Merg sa viziteze cele mai importante puncte turistice din Istanbul, fac cumparaturi si ies la masa in oras de cate ori de des pot.

Recent, cei doi se aflau intr-un restaurant, iar David i-a oferit o acadea in forma de inima mamei sale. Bruneta a fost foarte impresionata de gestul celui mic si a impartasit cu prietenii sai virtuali acest lucru. Comentariile nu au intarziat sa apara si cel mic a fost felicitat in nenuarate randuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here