De mai bine de patru ani Andreea Balan  si George Burcea formeaza un cuplu minunat. Ea este printre cele mai cunoscute si iubite artiste din lumea muzicala romaneasca, el este un binecunoscut actor.  Ceremonia prin care cei doi au fost cununati religios a avut loc in America. Cele doua vedete au deja impreuna o fetita, pe nume Ella. În prezent, Andreea si George își așteaptă cel de-al doilea copil, tot o fetita.

Cantareata a postat recent un videoclip pe canalul sau de Youtube in care cei doi au recunoscut in fata fanilor faptul ca se confrunta cu o problema: nu se pot hotara ce nume sa aleaga pentru noul membru al familiei.

“Noi chiar avem o problema, pentru că nu am stabilit numele bebelinei. Cum facem? Eu aș vrea Ava, Eva, Ema. Vreau Ema, Mia. Deci hai, cum facem? Mai sunt trei luni si noi nu stim numele. Ma streseaza”, s-a confesat Andreea.

Sotul artistei a recunoscut ca inca nu stie ce nume vor alege pentru copilas insa ca va fi nevoie ca amandoi sa se gândească foarte bine deoarece este un lucru foarte important:  „Nu stiu ce nume. Trebuie sa ma gandesc foarte bine, trebuie sa ne gandim bine”, a spus actorul.

Andreea Balan: „Aleg eu unul si tu unul.”
George Burcea: „Și-apoi le combinam si facem unul singur.”
Andreea Balan: „Două nume să aibă. Ca sa-si serbeze ziua de sfânt.”

Dornica de a-si cunoaste surioara, cu o propunere de nume a venit și micuta Ella. „Ella, vrei un bebe? Da. Vrei sa fie fetita? Da. Cum sa o cheme? Papa.”In final, artista a apelat si la fani, rugandu-i sa ii ajute cu mai multe sugestii din care ei sa poata alege.

„Dragilor, mi-as dori sa ma ajutati. Sa-mi sugerati cum sa o cheme pe bebelina”, a adaugat in final vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here