Simona Halep este in continuare numarul 1 mondial in clasamentul WTA! Aceasta a reusit la fiecare meci al sau sa ne faca mandri ca suntem romani. Desi nu a traversat o perioada foarte buna din punct de vedere medical, accidentarea inca o tine departe de terenul de tenis si nici nu se poate antrena la capacitati normale, tenismena si-a exprimat dorintele cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

A traversat o perioada grea, mai ales ca a fost nevoita sa abandoneze doua turnee de tenis, iar acum este nevoita sa stea departe de terenul de tenis pentru a se recupera. A declarat ca s-a mai confruntat cu astfel de probleme de santate, insa niciodata la aceasta intensitate. La sfatul medicului sau curant si al fostului antrenor, aceasta urmeaza un tratament de recuperare si multe ore de fizioterapie.

Accidentarea a tratat-o ca pe una banala, insa i-ar fi putut incheia cariera. Din fericire, aceasta a acumulat un important numar de puncte si nu poate fi intrecuta de o alta adversara, ramanand liderul clasamentului WTA.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, aceasta a avut un mesaj pentru toti romanii:

“Avem o tara frumoasa, avem foarte multe locuri superbe, unde ma duc cand vreau sa ma odihnesc, la munte, la mare, acolo unde am crescut. Pot sa spun cu voce tare ca sunt mandra ca sunt romanca. Noi, romanii, suntem talentati si putem face multe. Daca as putea, as schimba sistemul din tenis, as face ceva pentru copiii care au nevoie. Este un sport scump, nu e usor sa-l practici, as face mult mai multe terenuri de tenis si, poate ca sunt un pic egoista, as face o arena de tenis unde sa joace echipa Romaniei de Fed Cup, mai ales ca suntem in Grupa Mondiala acum. Ar fi fost frumos sa avem un teren mare.

Romania m-a ajutat fiindca aici m-am nascut si am avut o educatie frumoasa, le multumesc parintilor mei. Este o tara frumoasa, cu oameni talentati si de aici am avut sansa sa ajung acolo unde sunt, pentru ca sunt romanca si sunt talentata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here