Viorel si Oana Lis formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul romanesc. Diferenta de varsta parea sa nu o deranjeze pe tanara studenta, la acea vreme. Ei sunt impreuna de la sfarsitul anilor ’90, cunoscandu-se atunci cand blonda a inceput sa faca practica la Primaria Capitalei, unde Viorel Lis ocupa cea mai inalta functie.

La acel moment, diferenta de varsta dintre cei doi, anume 35 de ani, parea ca nu o deranjeaza prea mult pe blonda. Cei doi si-au unit destinele dupa 12 ani de relatie, in vara lui 2009, pe 2 iunie, Oana si Viorel in fata ofiterului starii civile. Au luat decizia sa isi oficieze casnicia si in fata lui Dumnezeu, astfel ca in anul 2011 s-au casatorit religios.

Este deja cunoscut faptul ca orice relatie intampina momente mai dificile pe parcurs, insa acestea se pot rezolva cu intelege din ambele parti. Oana Lis a fost prezenta in platoul unei emisiuni, in care a vorbit despre relatia ei. Afirmatiile pe care le-a facut a pus pe gand prezentatorul, dar si telespectatorii. In momentul de fata are o relatie cu un barbat mult mai in varsta decat ea, insa a afirmat ca nu recomanda o astfel de relatie.

Relatia celor doi a fost presarata de nenumarate ori cu multe incercari. Nu de putine ori si-au spalat rufele in public, lucru care nu i-a deranjat foarte tare. Intre timp, blonda s-a maturizat, iar din experienta relatiei pe care o are, aceasta a declarat ferm ca nu recomanda nimanui sa aiba o relatie cu o persoana, iar diferenta sa fie mai mare de zece ani.

Aceasta si-a argumentat aceasta afirmatie: “Eu ca psiholog sau ca prietena, nu as recomanda o relatie cu diferenta de varsta mai mare de zece ani. Nu este gresit ce traiesc cu Viorel, consider ca aveam nevoie de el in viata mea si observ la fetele tinere cand ies in oras, sunt mai multe cu barbati mai in varsta. Acum lumea este foarte deschisa, nu mai e ca inainte. Sa stai pe termen lung, sunt diferente de varsta, de program, e foarte greu. Are fiecare cate ceva de invatat, dar este foarte greu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here