Divortul dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp inca tine prima pagina a ziarelor. Cantareata s-a infuriat teribil atunci cand a fost acuzata ca a vrut sa divorteze din alte motive, decat cele spuse public. La auzul acestor lucruri, Carmen s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Dezavantajul de a fi persoana publica consta in faptul ca toata viata iti este expusa public. Sunt foarte multe persoane care critica o anumita situatie, fara a cunoaste cu exactitate ceea ce s-a intamplat, iar acest lucru o afecteaza foarte mult pe indragita cantareata de muzica populara si de petrecere.

Cei doi au ales sa nu isi mai vorbeasca dupa separare, insa sunt nevoiti sa se intalneasca la aceleasi evenimente, pe care le-au contractat dinainte de a lua decizia de a se desparti. Faptul ca foarte multa lume a empatizat cu Carmen de la Salciua, iar Culita Sterp a picat intr-o lumina nefavorabila. Acest lucru l-a facut sa reactioneze si a acuzat-o ca a ales sa se desparta de el pentru un alt barbat.

Au fost foarte multe persoane care l-au crezut si au inceput sa o critice pe cantareata, iar aceasta s-a suparat foarte tare. Fiecare vorba a afectat-o foarte mult, dupa cum a declarat:

“Sunt pusa la zid doar pentru faptul ca am ales sa am demnitatea sa plec dintr-o casnicie in care niciunul nu eram bine. Ma dor vorbele unor oameni care nu cunosc situatia, oamenii nu te iarta daca indraznesti sa visezi la fericire sau mai rau sa fii fericit! (…) Dar nu ma deranjeaza acest lucru pe cat ma doare! Stiu ca unii savureaza fiecare jignire pe care mi-o adreseaza. Incerc sa imi pastrez echilibrul si fara sa spun nimic, fara sa jignesc vreo parere. Astept ziua in care rabdarea si presiunea prin care trec acum sa imi fie rasplatite!

Dintre noi doi, doar Dumnezeu stie adevarul adevarat! Si el va face dreptate! Nu are dreptul nimeni sa intre, dar din pacate se intampla asta pentru ca suntem persoane publice, si un scandal oricat de mic ar fi… face deliciul publicului. Asta e! Imi asum asta cu demnitate si cu capul sus!”

Aceasta a explicat si de ce nu au divortat inca: “Nu am divortat pentru ca sunt o gramada de proceduri, nu tine de mine treaba asta, eu ma consider o femeie libera din momentul in care am fost pusa in fata unor situatii peste care nu puteam sa trec! Nu e vina mea ca toate procedurile astea dureaza… probabil asa sunt toti cei care trec prin asa ceva! Dar curand vom avea si actul oficial al separarii noastre!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here