Surpriza de proportii la postul de televiziune Antena 1! Dupa concedierea lui Alex Velea si a Mirelei Vaida, inca un prezentator paraseste “echipa”. De data aceasta este vorba despre emisiunea “iUmor”, care ramane fara Vlad Grigorescu, castigatorul sezonului I.

Vlad a fost pus pe liber de catre conducerea postului Antena 1, vestea uimindu-i pe fanii emisiunii, pentru ca a fost un anunt neasteptat, mai ale sca nimic nu anunta aceasta ruptura. Locul lui va fi ocupat de catre cunoscutul Dan Badea, o prezenta constanta la emsiunea “iUmor”, de obicei invitat special in finale.

Dan Badea i se alatura lui Serban Copot in calitate de co-prezentatori ai indragitei emisiuni. Filmarile deja au inceput, iar noul membru al echipei “iUmor” s-a declarat coplesit dupa prima sa zi:

“E altfel sa fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazda trebuie sa te pregatesti, sa stai acolo, sa cureti dupa oaspeti, sa ai grija de toti. Nu cred ca am stat jos deloc, dar abia acum ma resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a placut mult prima zi! Incerc sa nu am prejudecati si nu judec pe nimeni, doar vreau sa inteleg motivatia fiecaruia de a urca pe scena.

Sigur, la o astfel de emisiune te astepți sa intalnesti oameni dezinvolti, dar Serban mi-a spus ca s-ar putea sa existe si concurenti cu care nu o sa am ce sa vorbesc si, intr-adevar, m-am trezit la un moment dat putin blocat.”

La masa juriului ii vom vedea in continuare pe Mihai Bendeac, Delia si Cheloo in cel de-al saselea sezon al indragitei emisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here