Mirela Banias este fosta concurenta a emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. Bruneta a fost una dintre cele mai apreciate participanta a show-ului si inca a ramas in atentia publicului.

A vrut sa mearga la emisiune pentru a-si testa relatia pe care o avea cu Ionut la acel moment, insa bruneta a descoperit ca barbatul cu care se vedea casatorita isi dorea doar publicitate. A oscilat intre cei doi, iar intr-un final a ramas alaturi de Florin, un barbat extrem de potent financiar.

Cei doi sunt impreuna de foarte putin timp, abia au implinit 3 luni, insa amandoi sunt decisi sa isi intemeieze o familie in anul 2019, chiar sa faca si un copil. Diferenta de varsta nu a fost o problema pentru relatia lor, cum nici faptul ca barbatul a mai fost casatorit si are si alti copii. Barbatul a declarat ca abia asteapta sa devina tata alaturi de aleasa sa.

Mirela a facut publica prima ecografie care dovedeste ca este insarcinata, insa are si o mare temere legata de sarcina. Pana sa primeasca fericita veste, bruneta a fost racita si a urmat un tratament cu antibiotice, lucru interzis in sarcina.

Din acest motiv, bruneta a mers sa isi faca un control amanuntit, insa vestile nu o linistesc momentan: “S-a intamplat, dar nu ma pot bucura momentan pentru ca sunt niste complicatii. In doua saptamani as afla daca totul este ok. Am avut gripa si am luat antibiotice, iar medicii nu garanteaza ca totul este in regula cu copilul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here