Ce a fost mai greu a trecut, acum mai are doar putin. Gabriela Cristea tocmai a intrat in ultimul trimestru de sarcina si a inceput sa se resimta. Vedeta a povestit ca isi gaseste foarte greu locul in pat si ca are nevoie de multe perne pentru a se putea odihni dupa o zi obositoare de filmari.

Prezentatoarea de la emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” difuzata la Antena Stars este insarcinata in sapte luni cu cel de-al doilea copil si a inceput deja sa cumpere tot ceea ce este necesar pentru fetita ei pe care urmeaza sa o aduca pe lume in prima luna de primavara calendaristica. la fel ca si cu Bella Victoria Margot, Gabriela Cristea, in varsta de 44 de ani va dormi impreuna cu bebelusul in camera, pentru a putea sa aiba mai multa grija de el in timpul noptii.

“Voi experimenta co-sleepingul. Pentru cei care nu stiu…eu sunt de acord cu dormitul cu copilul in aceeasi camera, dar nu in acelasi pat. Şi la Victoria am avut un patut lipit de al meu, pentru ca, recunosc, mi-a fost frica sa o tin cu mine, dar si pentru ca un cuplu are nevoie de intimitate. Altfel, nu am fi mai ajuns sa facem si al doilea copil. Condider ca parintii trebuie sa aiba si ei momentele lor intime. Victoria a dormit cu noi patru luni, iar dupa aceasta perioada am mutat-o in camera ei. S-a intamplat cand Tavi (n.r. sotul Gabrielei Cristea) a fost foarte racit si a decis ca fetita nu mai poate dormi cu noi. A fost foarte greu, dar am inteles ca totul se desfasoara pe etape. Asadar, in weekendul 27-28 aprilie sa nu ma cautaţi. O sa plec cu sotul meu hai-hui. O sa lasam copiii in patul nostru sa se rasfete”, a spus prezentatoarea tv explicand ca atunci vor trece 40 de zile de la nastere si va fi pregatita pentru o escapada romantica. Asa inseamna ca bruneta va naste cel de-al doilea copil la mijlocul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here