Andi, fosta ispita de la emisiunea Insula iubirii a spus clar si raspicat ca nu isi mai doreste o relatie cu Hannelore, cea de care a fost mai apropiat pe parcursul show-ului.

Hannelore a mers impreuna cu iubitul ei, Bogdan, la show-ul Insula Iubirii, insa s-a simitit foarte atrasa de ispita Andi. dupa ce show-ul s-a incheiat, Hanne s-a casatorit cu Bogdan, insa mariajul lor s-a destramat de curand. Dupa separare, Hanne s-a revazut cu Andi la un targ de nunti la Timisoara, unde ea isi expunea o npua colectie de rochii de mireasa. Despre cei doi s-ar fi spus ca si-ar fi reinnodat relatia si chiar si ca ar fi petrecut o noapte fierbinte impreuna. Lucurile nu au stat insa deloc asa. intr-un interviu pentru Antena Stars, Andi a decis sa faca lumina in ceea ce priveste relatia sa cu Hannelore.

„Ii pot oferi prietenia mea, i-am spus si dupa targ. Eu nu as mai acorda a doua sansa. Atunci trebuia profitat, acum din pacate este prea tarziu. Nu stiu daca as putea sa o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubita”, a spus Andi la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Hannelore a facut si ea declaratii referitoare la acest lucru printr-o interventie telefonica:

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt ca tin la mine. Prietenie nu inseamna iubit. Poate ca sunt confuza. Eu nu mi-am dorit mai mult decat sa pastrez legatura, dar nu a fost nici macar acea legatura pana in momentul de fata. Nu am nicio alta relatie

Intalnirea cu Andi a fost foarte frumoasa si mi-a facut placere. Am primit multe mesaje de la femei care s-au regasit în situatia mea, mesaje in care femei foarte multe imi spun ca le este teama sa renunte la relatia lor de lunga durata pentru ca le este teama de un posibil esec”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here