Bogdan, fostul concurent de la Insula Iubirii a povestit cu a cunoscut-o pe actuala sa iubita, Alexandra.

Dupa divortul sau de Hannelore, Bogdan traieste o noua poveste de dragoste. Femeia care i-a cucerit inima se numeste Alexandra si are doar 20 de ani. Noua iubita a lui Bogdan, o blondina ce arata foarte bine, este din Targul Mures, astfel ca barbatul face des drumul de la Timisoara la Targu Mures pentru a o putea vedea.

Bogdan a marturisit cum a cunoscut-o pe actuala sa iubita. Totul s-a intamplat, se pare, in urma cu o luna, dupa ce Bogdan a fost la aniversarea lui Ionut Gojman si el tot fost concurent la show-ul insula Iubirii.

„Totul a fost intamplator, am fost invitatul lui Ionut la implinirea varstei de 30 de ani, iar planurile mele erau sa ma indrept spre Timisoara dupa eveniment. Nehotarat, acesta m-a sfatuit sa mai raman o zi pentru relaxare, am mers cu el si prietenii lui sa cinam si sa iesim la un pahar de vin.

In momentul in care m-am asezat la masa, privirea mi-a fost captata de Alexandra care se afla la 3 mese distanta, urmatoarele doua ore nu mi-am putut lua privirea de la ea, totul a fost intamplator. Dupa cum se spune, momentul potrivit la timpul potrivit.

Momentan suntem in cunoastere, este o femeie extraordinara si ma bucur nespus ca a aparut in viata mea. In momentul de fata sunt foarte linistit si implinit in ceea ce priveste o noua relatie si voi lasa lucrurile sa decurga natural”, a declarat Bogdan la postul de televiziune Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here