Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit, iar aceasta veste a venit pe neasteptate. Blonda a dat vestea pe retelele de socializare si la cateva ore a fost vazut in compania noului iubit.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Prezentatorul TV petrece destul de mult timp impreuna cu fiica sa. Acesta imortalizeaza momentele petrecute alaturi de fiica sa, apoi incarca pe retelele de socializare fotografiile cu micuta Natalia. Este extrem de dulce si ii aduce o fericire foarte mare pe chip, din ceea ce vedem in imagini. Recent, i-a transmis un mesaj emotionant:

“Catre fiica mea. Sa nu uiti niciodata ca te iubesc. Viata e facuta din momente bune si momente grele. Invata din tot ce poti. Fii femeia care stiu ca poti fi”.

Recent, cei doi au starnit valva in mass-media cand au postat poze din acelasi loc, impreuna cu fetita lor. Majoritatea inca spera ca cei doi sa se impace, dar Bianca a facut lumina in acest caz si a explicat aparitia acestor poze:

“Nu am fost la vreo distractie, asa cum s-a lasat sa se inteleaga, ci ne-am dus impreuna la Deva, sa o luam pe micuta noastra de la bunici. Fetita noastra a stat doua saptamani acolo, la cules de afine si de mure, asa cum se intampla vara. Mi se pare normal sa facem acest lucru, suntem oameni civilizati! Ambii ne iubim copilul foarte mult si incercam, pe cat putem, sa il crestem impreuna, este ceva firesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here