Elena Udera este insarcinata in luna a 7-a si abia asteapta sa devina mamica pentru prima oara. S-a luat in calcul ca aceasta sa nasca in Romania, dar din cauza condamnarii pe care o are, i s-au schimbat planurile. Momentan, se afla in Costa Rica de cateva luni de zile, acolo a cerut azi politic din cauza problemelor penale.

Pana acum nu au aparut poze cu burtica Elenei Udrea in presa. Acum, aceasta a acceptat sa faca primul pictorial pentru o cunoscuta revisat din Romania. A trecut prin multe momente dificile pentru a ajunge sa fie mama si sa isi indeplineasca visul. Initial i s-a spus ca va avea doi baieti, apoi unul dintre embrioni si-a intrerupt evolutia, iar la un control mai amanuntit i s-a spus cu certitudine ca va avea o fetita. Viitoarea mamica si-a dorit sa se intoarca in Romania sa nasca la un spital privat. Acest lucru nu a fost posibil din cauza condamnarii definitive pe care o are deja si ar fi insemnat ca trebuia sa nasca in inchisoare.

Pentru prima data a vorbit si despre relatia pe care o are cu Adrian Alexandrov si ca au decis sa se casatoreasca atunco cand va lua decia sa se intoarca in tara: “Sunt doar logodita.Dar cand ma intorc acasa ma casatoresc, cu tatal copilului. El este in tara in momentul asta.”

Elena Udrea a revenit in prim-plan prin ultimul sau pictorial. Viitoarea mamica, in varsta de 44 de ani, a acceptat pentru prima data sa ii fie fotografiata burtica, iar pozele sa fie publicate intr-o revista. Este extrem de nerabdatoare sa isi cunoasca fetita – Eva Maria, dar si sa se intoarca in Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here