Cei 10 Faimosi si 10 Razboinici au inceput sa se intreaca Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. PRezentatorul emisiunii, echipa de productie si cei 20 de concurenti au inceput filmarile de cateva zile. Aseara s-a difuzat primul episod, iar milioane de telespectatori au asteptat cu sufletul la gura sa vada componenta celor doua echipe.

Desi pentru multi plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, nu este nici pe departe asa, toata echipa munceste foarte mult. Iar primele conflicte nu au intarziat sa apara. In prima zi au fost declarati castigatori Razboinicii si vor fi cei care se vor bucura de sederea in vila.

In timp ce isi sustineau colegii, au aparut si primele conflicte. Tensiunea si-a spus cuvantul, iar Razboinicii au intrat in conflict cu What’s Up din prima zi de desfasurare a probelor. Se pare ca una dintre echipa a fost deranjata de faptul ca What’s Up isi incuraja colegii:

“Eu imi sustineam echipa cu mare patos, iar Iulian, in ochii mei, ma ingana. Iar eu in mintea mea mica i-am aratat degetul mijlociu.”

Iulian, din echipa Razboinicilor, dupa un lung schimb de replici, si-a cerut scuze pentru a aplana conflictul, mai ales ca What’s Up parea ca nu va inceta curand:

“Ai interpretat-o gresit. Nu a fost nimic cu rautate. Pur si simplu, la noi nu se striga nimic, voi strigati-, mi s-a parut un vibe pozitiv, am zis ‘Hai sa fac si eu chestia asta’. Te-ai super enervat, te-ai intors la mine si mi-ai aratat un gest obscen. (…) Mi-am si cerut scuze, imi pare rau, nu se mai repeta.”

La auzul acestor cuvinte, What’s Up a revenit si el asupra conflictului si a pus tot acest lucru pe seama adrenalinei si poate i s-a parut si lui exagerat gestul facut de Iulian.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here