Vladimir Draghia este castigatorul de la Exatlon, are o familie minunata! El si frumoasa lui sotie, Alice, au impreuna o fetita minunata ce tocmai a implinit un anisor! Cei doi s-au casatorit recent, pe plaja, iar acum abia s-au intors dintr-o vacanta bine meritata. 

Alice posteaza foarte des poze cu familia ei, dar si cu activitatile sale zilnice. De micuta sa fetita este extrem de mandra si doreste sa imparta bucuria pe care i-o transmite zi de zi Zora, cu fanii sai. Desi primeste mii de mesaje de apreciere, nu intotdeauna oamenii transmit mesaje pozitive, de multe ori oamenii sunt rautaciosi si ii transmit mesaje care o supara.

Aceasta a rabufnit si a avut o reactie acida la adresa oamenilor care o critica:

“Primesc des comentarii legate de felul in care arat. Aş vrea sa atrag atentia ca “Prea slaba” este echivalentul lui “Prea grasa”. Este deplasat sa comentezi aspectul fizic al altcuiva si sa decizi tu daca e prea lung, prea gras, prea slab, prea alb sau prea negru.
Da, mi s-a spus inclusiv ca sunt prea alba. Cred ca frumusetea si farmecul unui om tin doar de felul in care se percepe el si de personalitatea lui. Stiu, suna cliseistic, dar acesta este adevarul meu.
Intr-o lume in care forma corpului trebuie sa se incadreze intr-un sablon ca sa fie apreciat si adorat, alege sa te simti bine in pielea ta si nu lasa pe nimeni sa puna etichete pe corpul tau, pe viata ta, pe tine. Urmeaza-ti drumul si indeparteaza-te de cei cu mintea ingusta.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here