Dupa multi ani, Vica Blochina vorbeste detasat despre relatia dintre ea si Victor Piturca, tatal copilului ei. La inceput au petrecut multi ani prin tribunale, iar antrenorul refuza sa recunoasca baiatul pe care il au impreuna. Acum, relatia lor este una foarte frumoasa! Cei doi petrec foarte mult timp impreuna.

Vica si Victor au aavut o relatie de iubire, iar Edan este rodul iubirii lor. Daca la inceput nu voia sa il recunoasca pe cel mic, acum, Victor Piturca petrece foarte mult in compania celui mic. Cel mic a mostenit pasiunea pentru foctbal de la tatal sau. Si el joaca fotbal. Edan si Vica abia s-au intors dintr-o vacanta din Cipru, de care s-au bucurat la maxim.

Inivitata la o emisiune televizata sa vorbeasca despre ultima escapada, moderatoarea a intrebat-o si despre relatia dintre ea si tatal copilului sau. Au trecut foarte multi ani, iar Vica vorbeste extrem de detasata despre acea perioada din viata sa, dar isi si recunoaste greselile:

“Eu cred ca orice lucru pe care il faci in viata trebuie sa ti-l asumi. Si poate la un moment dat nu ar fi trebuit sa fac anumite lucruri in viata mea. Si poate, nu neaparat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, pana la urma a fost binevenita. Ca poate altfel nu rezolvam aceasta problema niciodata.”

Lucrul care i-a facut pe amandoi sa se gandeasca de doua ori inainte de a continu scandalul si procesul a fost o intalnire dintre Edan si tatal sau:

“Era mic si avea vreo trei ani. Imi aduc aminte ca la un moment dat, cand ne-am dus sa facem acest test de paternitate, Edan nu-l mai vazuse pe tatal lui de vreun an, cat am stat noi prin procese si nebuniile adultilor. Si atunci a fugit la el cand l-a vazut si i-a zis: „Pai, tata, tu nu ma recunosti deloc?”. Atunci a fost un moment oarecum aiurea.

Cred ca in momentul acela amandoi am inteles ca tot ce facem nu facem bine pentru copil si s-a rezolvat problema noastra, acuma suntem ok.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here