Prezentatoarea TV i-a luat locul Biancai Dragusanu, iar la 2 saptamani de cand a inceput emisiunea, acesta s-a enervat foarte tare. A fost momentul in care a decis ca va schimba regulile jocului.

Aceste lucru s-a intamplat pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazut la TV. Nu se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca din prima ei emisiune ca regulile se vor schimba dupa ce va incepe sa ii cunoasca mai bine si se va obisnui cu formatul emisiunii pe care acum o modereaza. Insa nu a fost ascultata. Fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Aceasta a avut o replica acida la adresa participantilor la emisiunea sa:

“Concurenti la ce? Ca nu concureaza la nimic, deocamdata. Ba asa pare, pare ca suntem la o emisiune la care concurati la ceva anume. la care e mai tare in gura, care-i mai tare la barfa, care-i mai tare la, nu stiu, jignit. Drept urmare, eu v-am zis ca o sa fac foarte multe schimbari, doar ca, din pacate, nu le pot face brusc, ca sa nu deranjez. Drept urmare, incet-incet, pe zi ce trece, incep schimbarile. Pentru ca am realizat ca voi nu sunteti aici sa va gasiti jumatatea.”

I-a anunta ca vor exista eliminari, insa acestea se vor face intr-o maniera noua:

“Asadar o sa va nominalizati intre voi si o sa-mi spuneti de ce. Si voi la fel, baieti. Voi va cunoasteti cel mai bine.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here