Iulia Vantur a luat decizia de a se muta in India si bine a facut. Acolo a luat-o de la zero si a demonstrat ca se poate cladi ceva. A avut parte de tot sprijinul iubitul ei, acesta fiind adevaratul motiv pentru care s-a mutat definitiv intr-o alta tara.

A renuntat la job-ul de aici, insa dorul de familie nu ii da pace si incearca sa ajuga cat poate de des in Romania. De data aceasta, venirea sa in tara natala este o adevarata onoare pentru fosta prezentatoare TV: “Ma simt foarte emotionata, o sa am emotii cand voi pasi pe scena, m-am pregatit psihic pentru asta. Sunt foarte onorata, nu m-am asteptat, a fost o surpriza placuta. Am crescut uitandu-ma la Cerbul de Aur.”

Actuala cantareala era la un eveniment care se desfasura in Bangkok atunci cand a fost sunata si i s-a propus sa fie prezentatiarea festivalului. Nu i-a venit sa creada, iar prima reactie a fost sa isi sune familia si sa ii anunte in legatura cu aceasta oportunitate pe care o are.

Iulia isi asteapta toata familia la Brasov, mai ales ca nu vine foarte des in Romania, este un prilej extraordinar pentru a petrece timp impreuna cu ei: “De-abia astept sa vina si parintii mei. Mi-as dori sa mai stau in tara pentru ca nu am putut sa petrec mult timp cu familia, de aceea ei vin aici sa ma sustina. Trebuie sa ma intorc imediat dupa Cerbul de Aur pentru ca am lasat un proiect in asteptare in India.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here