Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul, fiind un eveniment de maxim interes. 

Printre motivele care au tinut in fata televizoarelor atat de multi oameni a fost si curiozitatea. Toata lumea isi imagina cum arata rochia de mireasa a lui Meghan, insa voiau si confirmarea. Si bineinteles ca s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. A stralucit in ziua nuntii!

Ducessa de Sussex trebuie sa fie extrem de atenta in alegerea tinutelor sale pentru ca este urmarita incontinuu de criticii de moda, care abia asteapta un subiect nou. Ducii si-au facut aparitia miercuri seara la un eveniment caritabil, unde s-au prezentat exceptional. Abia intorsi din vacanta, acestia erau bronzati si plini de viata.

Iar cum era de asteptat, au gasit si un motiv de critica la adresa lui Meghan: rochiar era prea scurta, iar aceasta a incalcat protocolul regal. Ducesa a purtat o rochie de culoare neagra, deasupra genunchilor, cu un decolteu modest. Este un lucru stiut ca regalitatilor le este interzisa aceasta lungime cand iau parte la un eveniment oficial.

Multi au pus-o la zid pe Meghan pentru alegerea vestimentara si pentru faptul ca a incalcat protocolul regal. Dar au existat si persoane care i-au luat apararea si si-au adus mainte ca si Printesa Diana a purtat o astfel de rochie, cu aceeasi lungime si nu a avut nimeni ceva de obiectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here