Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai indragite actrite de comedie din Romania. A fost o prezenta fara pereche pe scena Teatrului National din Bucuresti, dar a jucat si in numeroase filme – peste 90 la numar, a jucat in peste 50 de piese de teatru si a avut peste 100 de roluri in televiziune.

In anul 2007 s-a retras din activitate de la Teatrul National Bucuresti si s-a retras la Piatra Neamt. Aici a infiintat compania teatrala “Teatrul Vostru”. In momentul de fata, aceasta este vaduva si sufera emorm dupa marea dragoste a vietii sale:

“Nu-mi lipseste nimic. Multumesc Lui Dumnezeu, mereu am avut un inger pazitor langa mine. Sotul meu a fost cel mai bun prieten si cea mai adevarata iubire, nu dragoste. Diferenta este ca in dragoste e atractie fizica si dupa ce arde bine se stinge si pa. Iubire inseamna cu totul altceva. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut un sot sclipitor, un om intelept.”

Marea actrita duce dorul Bucurestiului de altadata, marturiseste ca nu ii place cum s-a transformat in decursul anilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu isi doreste sa se intoarca:

“Eu port Bucurestiul in suflet pentru ca este satul meu natal. Sigur ca il iubesc, dar nu mai imi vine sa ma intorc in Bucuresti, nu mai arata cum era in vremurile bune. Cand eram in facultate veneam in Cismigiu, puneam mana de la mana sa luam bere si covrigi si veneam pe jos acasa, ca sa economisesc banii pentru tigari. Cel mai apropiat prieten al meu a fost Amza Pellea, am fost prieteni ca doi barbati.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here