Este stiut faptul ca Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu inca din martie 2017. Acest lucru este stiut, dar cei doi refuza sa se afiseze impreuna. Acestia merg in aceleasi locuri in vacanta, sunt suprinsi in aeroport sau la diferite evenimente, dar inca nu isi asuma relatia.

Intr-un interviu acordat recent, reporterii au incercat sa il traga de limba pe cat de mult au putut. Nu a recunoscut nici de aceasta data ca este vorba despre Gina Pistol, dar si-a asumat relatia pe care o are. Curiozitatea reporterilor a fost cum ca arata femeia ideala pentru el. A incercat sa fie putin evaziv, dar a declarat ca femeia cu care are o relatie in momentul de fata este cea ideala.

Pentru femeia pe care o iubeste, acesta ar merge pana la Capatul Pamantului:

“Pai am fost la Capatul Pamantului cu o fata. Serios! E in Portugalia si se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la intalnire in numele iubirii. Nu cred ca am facut lucruri mari. In numele iubirii as face orice. Daca iubesc pe cineva, fac orice.”

Acesta a continuat si a spus ca nu ar sta niciodata intr-o relatie in care nu se simte implinit. De fiecare data cand a simtit ca nu este locul sau intr-o relatie, acesta a decis sa plece.

Numele adevarat al lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria si este nascut in Pitesti pe data de 27 iulie 1983. Si-a inceput cariera in trupa Simplu, iar de acolo pana la o cariera solo nu a fost decat un pas. Se pare ca a fost cea mai intelepta decizie din partea sa. Acum acesta are o importanta casa de productie in Romania, este si el cantaret, actor, compozitor si producator.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here