Juratul de la “Vocea Romaniei” are o sosie. Ii seamana atat de bine, incat lumea il opreste pe strada pentru a face poze cu el, crezand ca este chiar Smiley!

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Este jurat la “Vocea Romaniei”, prezentator al showului “Romanii au talent”, alaturi de Pavel Bartos, piesele sale sunt o prezenta constanta in topurile din Romania, iar daca merge undeva este imposibil sa nu fie recunoscut. Are un frate, Filip, dar nici el nu ii seamana atat de bine. Celebritatea de care are parte indragitul artist o experimenteaza acum si “Smiley de la Jandarmerie”. Are aceasta porecla datorita asemanarii izbitoare cu artistul.

Jandarmeria Romana a incarcat o poza pe retelele de socializare in care cei doi apar impreuna, iar fotografia a devenit virala in doar cateva ore. Indragitul artist s-a fotografiat alaturi de sosia sa!

Pe pagina oficiala a Jandarmeriei a aparut urmatorul text, insotit de fotografia cu cei doi:

“Cine-l cunoaște pe domnul in civil? Nici noi! Acesta a insistat insa sa faca poza cu mult mai celebrul locotenent Florentin Baloi sau Smiley de la Jandarmerie.
Desi nu are talent la muzica, locotenentul Florentin Baloi din cadrul Detasamentului 6 Corabia este deseori oprit de fani pentru a face poze. Multi il intreaba daca s-a angajat la Jandarmerie. Noi spunem ca ar putea cu usurinta sa-l inlocuiasca pe Smiley in urmatorul videoclip.”

Comentariile internautilor nu au intarziat sa apara: “Prima data m-am gandit: <<Uite-l pe Smiley in uniforma>>”, “Frati gemeni si nu stiau”, “Ar trebuie sa faceti testul ADN, poate sunt frati! cine stie?”, “Chiar seamana foarte bine”.

Smiley a fost si el surprins de asemanarea dintre ei, mai ales cand acesta i-a cerut sa faca o poza impreuna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here