Cei 10 Faimosi si 10 Razboinici au inceput sa se intreaca Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Prezentatorul emisiunii, echipa de productie si cei 20 de concurenti au inceput filmarile de cateva zile. Aseara s-a difuzat primul episod, iar milioane de telespectatori au asteptat cu sufletul la gura sa vada componenta celor doua echipe.

Pentru multi plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, dar nu este nici pe departe asa. Toata echipa de productie, impreuna cu cei 20 de concurenti muncesc foarte mult. Din pacate, primele conflicte nu au intarziat sa apara. In prima zi de concurs, dupa ce au terminat toate traseele, au fost declarati castigatori Razboinicii. Vor fi cei care se vor bucura de sederea in vila.

Faimosii au fost pierdut si au fost nevoiti sa ramana peste noapte in “cotet”. Reactia lui Vladimir Draghia in momentul in care a vazut cum arata a fost de uimire si recunoaste ca si-ar fi dorit si el asemenea conditii in primul sezon al emisiunii “exatlon”:

“Vazand ce inseamna cotetul la ei, m-am ofticat! Eram acasa si nu imi venea sa cred: cotetul lor e hotel de cinci stele! Au acoperis! Problema mea nu a fost cu vila, ci cu cotetul. Cotetul lor arata exact cum arata casa noastra. Dar am fost redus la tacere dupa ce am aflat ca intr-adevar au patru pereti, ceea ce noi nu am avut, dar nu au oceanul aproape, nu au plaja. Plaja pentru mine era locul ala unde ma puteam duce, indiferent de cum imi mergea in ziua respectiva.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here