Cei doi veterani ai televiziunii sunt pe cale de a incepe un nou scandal prin intermediul retelelor de socializare. Mircea Badea pare ca nu poate sa se opreasca si o ataca pe Andreea Esca ori de cate ori are ocazia! Insa, de data aceasta, replica primita a fost pe masura!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri din Romania, fiind un simbol al postului de televiziune ProTv, care nu s-a facut remarcata datorita scandalurilor, ci prin fortele proprii, muncind extraordinar de mult.

Prezentatoarea stirilor este foarte activa in mediu online si impartaseste cu fanii sai momente din viata sa, atunci cand nu se afla la pupitru. De data aceasta, Mircea Badea a simtit sa faca o remarca rautacioasa la adresa fotografiei pe care Andreea Esca a incarcat-o pe retelele de socializare:“Sunci, partea a doua. Urmarea lui Falci partea a treia!”

Spre surprinderea sa, replica a venit chiar din partea urmaritorilor lui Mircea Badea: “Dupa ce corectezi greseala ortografica din titlu, apuca-te sa numeri in cate postari ale Andreei Esca apari tu … N-o sa-ti ia mult. Ti-am mai spus eu odinioara: cand parul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul noptii, e semn ca ar cam trebui sa te lasi de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai in jos. Parerea mea, un umil ex-telespectator de-al tau.”

Iar criticile pe care le-a primit Mircea Badea nu s-au oprit aici: “Se intampla ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atata ura nejustificata…Nu m-a interesat niciodata cum arata unu’ sau altu’, e treaba fiecaruia cum alege sa traiasca si cum isi intretine carcasa biologica. In alta ordine de idei, am urmarit emisiunile tale pana acu’ vreo 2 ani cu mare placere, dar omule, uita-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni si au ceva cu tine, asa degeaba?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here