Jador a fost eliminat de la emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D, “Puterea Dragostei”. Abia dupa ce a plecat din casa, aceasta a marturisit cat de dezamagit este de comportamentul colegului sau, Adrian.

Adrian este cunoscut drept un baiat destul de vulcanic si care jigneste foarte mult atunci cand nu ii convine ceva, din acest motiv el nu reuseste sa lege prietenii cu colegii sai. Mai mult, rand pe rand are conflicte cu toti. Nici Jador nu este o exceptie.

Intre cei doi nu a existat intelegere inca de la inceput, iar acest lucru a fost vizibil pentru toata lumea. Cei doi au avut nenumarate discutii in contradictoriu pe durata sederii in casa. Iar motivul pentru care Jador a rabufnit acum este faptul ca Adrian a fost foarte bucuros ca a fost eliminat si a inceput sa faca glume pe seama sa:

“Adrian facea misto chiar si cand m-am intors din camera rosie, unde plansesem si eu si Simina. Chiar si atunci nu s-a oprit din mistouri. Un misto urat! Pe de o parte, imi pare rau de el si de Raluca, dar e un om fara scrupule.”

Pe retelele de socializare, fanii lui Jador l-au intrebat cum a reusit sa nu se certe cu el, avand in vedere ca Adrian l-a jignit de nenumarate ori, vorbindu-i foarte urat. Barbatul a tinut sa puncteze diferenta dintre el si Adrian:

“Barbatia nu consta in vorbe urate si in jigniri, ci in fapte fata de oamenii din jur. Barbatia mea nu se dovedea prin ”contre” cu Adrian. Nu am vrut sa fiu la fel ca el, pentru ca eu nu sunt ca el. Pe mine ma caracterizeaza bunul simt.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here