Doinita Oancea este o cunoscuta actrita de telenovele, iar de putin se ocupa si de propria afacere – are un atelier de croitorie, de care este foarte mandra. Vorbeste deschis despre orice proiect al sau, dar prefera sa isi tina viata personala departe de ochii curiosilor.

Daca despre relatia anterioara a facut mai multe dezvaluiri la momentul respectiv, de data acesta a les sa fie discreta si nici sa nu se afiseze cu noul sau iubit la evenimente mondene. Experienta neplacuta prin care a trecut, atunci cand s-a despartit de fostul sau iubit, a facut-o sa fie mult mai precauta de aceasta data si sa pastreze detalii doar pentru ei.

In orezent, Doinita Oancea, in varsta de 35 de ani, are o relatie de aproximativ 2 ani cu un tanar care nu isi doreste sa fie in centrul atentiei si nici sa devina personaj monden, asa ca evita sa isi faca aparitia alaturi de Doinita la evenimente.

“Nu vreau sa arat chestii sentimentale din viata mea. Nu, el nu e insetat de celebritate. Suntem de doi ani impreuna. Vreau sa imi traiesc povestea in intimitate.”

Prin presa au existat zvonuri despre o posibila relatie intre ea si Augustin Viziru, insa amandoi au negat acest lucru si au afirmat de fiecare data ca ii leaga doar o frumoasa prietenie. Referitor la nunta, aceasta a marturist ca inca nu si-au facut planuri si nici nu si-au ales vreo data, dar cu siguranta isi va face rochia de miereasa la ea in atelier, exact asa cum a visat dintotdeauna:

“Nu m-am gandit la data nuntii. O sa imi fac rochia de mireasa in atelierul meu.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here