Prezentatorul de televiziune, Razvan Simion, si iubita sa, Lidia Buble, au o relatie de dragoste supusa multor incercari, dar care se pare ca merge din ce in ce mai bine.

In ultimul timp au vorbit despre casatorie si copii, iar ultima poza postata de Razvan pe Instagram insotita de mesajul: “Say I do” ne duce cu gandul ca i-a indeplinit dorinta Lidiei Buble.

In ultima vreme, cei doi au vorbit foarte mult despre casatorie si copii, dar si despre faptul cai-ar placea ca Razvan sa ii faca o surpriza si sa se trezeasca in mijlocul nuntii ei. Cei doi s-au bucurat de o vacanta departe de ochii lumii, si daca luam in calcul numai banii castigati de Lidia in ultimul an, chiar a fost meritata dupa atat de multa munca.

Conform datelor afisate de Ministerul de Finante, Lidia Buble a inregistrat pe firma prin care isi desfasoara activitatea artistica “Lidia Buble Art SRL”, numai in luna decembrie a anului 2017 un profit de aproximativ 24.000 de euro (111.441 de lei).

La randul sau, Razvan Simion are doua firme infiintate. Una dintre ele a inregistrat pierderi de 58.888 de lei,  pe cand “Vanatorii de zmeie SRL” a inregistrat un profit net de 373.653 de lei. Daca ar fi sa comparam sumele castigate de cei doi, Lidia Buble castiga chiar si de 4 ori mai mult decat iubitul sau pe o singura luna. Razvan Simion are un profit mediu de 26.230 de lei, iar Lidia ajunge la 111.441 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here