Cosmin Cernat este prezentatorul celebrului concurs televizat la ora actuala. Acesta deja a plecat in Republica Dominicana impreuna cu cei 20 de concurenti si toata echipa de productie. In tot acest timp, prezentatorul s-a pregatit intens pentru cel de-al doilea sezon.

S-a intors in tara dupa terminarea primului sezon si tot ce isi dorea era sa se odihneasca si sa isi petreaca timpul cu familia. Iar acum considera ca si-a incarcat bateriile, si deja s-a apucat sa isi faca “temele” pentru cel de-al doilea sezon al indragitului show. Au fost dezvaluite numele componentilor ambelor echipe, iar acum tot ce se asteapta este ca show-ul sa fie difuzat.

A acordat un interviu inainte de a pleca si a dezvaluit viziunea sa asupra show-ului:

“Asteptarile mele pentru cel de-a doilea sezon Exatlon sunt uriase! Deja toti cei care vor fi prezenți in Republica Dominicana, in postura de concurenti, au la ce sa se raporteze. A fost un nivel al competitiei foarte ridicat si cred ca si noii concurenti vor da totul ca sa reuseasca acolo, pe traseele sportive.

Si eu ma pregatesc pentru Exatlon; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe saptamana – tenis, alergare, sala de sport. Profesional, imi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent in parte. Ceea ce am facut in ultimii 25 de ani, cand a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, in general.”

Acum, a ajuns din nou in acelasi loc, iar inainte de a se difuza primul episod, acesta a vrut sa se filmeze in exclusivitate pentru fanii emisiunii pe unul dintre traseele pe care le vor avea de realizat concurentii si a dezvaluit cand va fi difuzat primul episod:

“Doar cateva zile ne despart de inceputul sezonului 2 la Exatlon Romania. Concurentii sunt minunati, i-am intalnit. Traseele sunt splendide, am multe, multe surprize pentru voi, dar am si multe emotii. Dragi copii, parinti, buni, va astept la Kanal D, miercuri, la ora 19.45.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here