Personalitati importante de pe scena politica din Romania i-au fost alaturi lui Liviu Dragnea pe 26 august, cand fiul sau a luat decizia de a se casatori cu aleasa inimii sale. Astfel, Stefan si Gina au avut ceremonia religioasa la Capela aflata pe domeniul Palatului Snagov, iar distractia a continuat in aceeasi locatie.

Cei doi si-au dorit o nunta ca in povesti si au avut aproximativ 700 de invitati, astfel au fost nevoiti sa inchirieze cel mai mare cort pe care il detin cei de la Palatu Snagov pentru a avea loc toti invitatii. Gina a ales o rochie superba pentru cununia civila, de culoare turcoaz, care i-a pus in evidenta foarte frumos formele. Fosta participanta la Miss Universe Romania s-a trezit de dimineata si s-a pregatit pentru marea zi. Aceasta a ales doua rochii si doua tipuri de machiaj diferite: unul de zi si unul de seara, iar cel de zi a fost dezvaluit in exclusivitate de make-up artista care s-a ocupat sa arate minunat in ziua nuntii.

Apoi, au urmat inca doua rochii pe care Gina le-a imbracat: una la cununia religioasa si inca una la marea petrecere.

                                           

Nici Irina, iubita lui Liviu Dragnea, nu s-a lasat mai prejos, si ea schimband acelasi numar de tinute.

Este cunoscut faptul ca cele doua sunt bune prietene si probabil au pus la cale cu ceva timp in urma acest plan de desfasurare al evenimentului.

Gina si Stefan si-au dat silinta ca acest eveniment sa iasa asa cum au visat, si-au rasfatat invitatii cu meniuri de calitate si muzica live de exceptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here