Pe 26 august, baiatul lui Liviu Dragnea a luat decizia de a se casatori cu aleasa inimii sale. Astfel, Stefan si Gina au avut ceremonia religioasa la Capela aflata pe domeniul Palatului Snagov, iar distractia a continuat in aceeasi locatie.

Cei doi si-au dorit o nunta ca in povesti si au avut aproximativ 700 de invitati, astfel au fost nevoiti sa inchirieze cel mai mare cort pe care il detin cei de la Palatu Snagov pentru a avea loc toti invitatii. Gina a ales o rochie superba pentru cununia civila, de culoare turcoaz, care i-a pus in evidenta foarte frumos formele. Fosta participanta la Miss Universe Romania s-a trezit de dimineata si s-a pregatit pentru marea zi. Aceasta a ales doua rochii si doua tipuri de machiaj diferite: unul de zi si unul de seara, iar cel de zi a fost dezvaluit in exclusivitate de make-up artista care s-a ocupat sa arate minunat in ziua nuntii.

Gina alaturi de mama si sora sa.

Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Capitalei, iar cea care a oficiat ceremonia a fost chiar Gabriela Firea. Totul a fost pregatit ca la carte pentru a avea un eveniment perfect. Nora lui Liviu Dragnea este are varsta de 28 de ani, iar in urma cu noua ani a participat la concursul Miss Universe Romania, insa la momentul respectiv nu a castigat. Potrivit unui site de fotomodele, bruneta este originara din Mizil si are o inaltime de 1,74m.

 

 

 

 

 

 

Cei doi se casatoresc dupa aproximativ 6 ani de relatie si par extrem de fericiti impreuna. Liviu Dragnea a zambit pe intregul parcurs al ceremoniilor si s-a distrat pana dimineata alaturi de invitati.

Invitatii au fost rasfatati cu preparate speciale, pretul unui meniu in aceasta locatie incepe de la 110 euro si poate varia in functie de preferintele mirilor.

Melodia cu care au deschis nunta a fost interpretata de Marcel Pavel si a fost vorba despre cunoscuta “Frumoasa Mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here