Scorpionul este considerat cel mai puternic semn zodiacal. Planeta care guverneaza acesti nativi este Pluto, planeta puterii. Iese in evidenta fiind o persoana puternica si energica, emana energie pozitiva, dar este si extrem de razbunator.

Scorpionul este una dintre cele mai importante zodii din horoscop. Sunt oameni extrem de calculati si foarte greu de multumit, cauta perfectiunea in orice, pun mare pret pe detalii. Una dintre cele mai mari greseli pe care o poti face in fata unui scorpion este sa il minti. Are o intuitie foarte buna si stie cand este inselat, iar razbunarea lui este cea mai crunta din intregul zodiac. Este in stare sa isi calce pe propriul suflet pentru a-si duce razbunarea la bun sfarsit. Se simte eliberat dupa ce isi incheie planul.

Iata 15 motive pentru care este considerat cel mai puternic semn zodiacal:

 1. Nimic nu este imposibil atunci cand un Scorpion isi propune ceva. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal au spirit luptator.
 2. Indiferent cat de grave sunt problemele cu care se confrunta, mereu gaseste o rezolvare.
 3. Nativii acestei zodii au simtul de lider foarte dezvoltat si nu se dau inapoi cand apar probleme, prima grija este sa caute o rezolvare de moment ca toata lumea sa fie multumita.
 4. Are o rabdare de fier, este o virtute a acestor nativi.
 5. Sunt geniali in a face planuri si strategii.
 6. Sunt extrem de sinceri si iti spun in fata cand ii deranjeaza ceva.
 7. Sunt persoane ambitioase, insa nu incalca niciodata principiile nescrise.
 8. Pastreaza foarte bine secretele si le folosesc atunci cand este neaparat nevoie, in scopul de a se apara.
 9. Este un razbunator tacut si inteligent, cand ai impresia ca a uitat, atunci primesti lovitura din partea sa.
 10. Este un prieten de nadejde, dar fiind foarte sincer, ii este greu sa aiba multi amici. Nu toata lumea aprecieaza sinceritatea scorpionilor.
 11. Atunci cand iubeste, o face cu toata fiinta si se daruieste intru totul.
 12. Nativii Scorpion dau dovada de o loialitate rar intalnita. De multe ori au de pierdut, insa nu tradeaza increderea apropiatilor.
 13. Este foarte greu de “citit”. Niciodata nu stii ce are, de fapt, in gand un Scorpion.
 14. Sunt foarte buni observatori si rar se inseala atunci cand isi fac o parere despre un subiect anume.
 15. Este un interlocutor interesant. Emana siguranta de sine atat de mare, incat esti dispus sa crezi orice ti-ar spune si sa pici in plasa lui imediat.

Un lucru foarte important de retinut despre Scorpioni: isi respecta intotdeauna cuvantul! Dar se asteapta sa primeasca acelasi lucru in schimb si nu tolereaza oamenii falsi in jurul sau. Prefera sa stea singur, decat intr-o companie nepotrivita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here