Cu siguranta va amintiti de prima telenovela romaneasca, “Numai iubirea”. Toti am urmarit-o cu sufletul la gura si am avut personaje preferate. Bianca Neagu din serial a devenit acum o adolescenta in toata regula, foarte frumoasa.

Prima telenovela produsa de Media Pro Pictures a fost prima productie integral romaneasca si a avut-o protagonista pe Bianca. Acesta nu a stat departe de actorie si a putut fi vazul in productii precum: “Numai iubirea”, Pacatele Evei”, “Mama dupa ora 5”, “Daria, iubirea mea” sau “Inima de tigan”. La vremea respectiva era doar un copil, insa rolurile pe care le-a avut le-a jucat cu profesionalism. A dezvaluit ca ii este dor de prima sa dragoste, actoria, insa, intre timp, s-a reorientat.

In momentul de fata are 20 de ani si urmeaza cursurile Facultatii de Psihologie. De mai bine de patru ani are o relatie cu pictorul Alin Croitoru. Cei doi inca nu s-au mutat impreuna, insa incearca sa isi stabileasca activitati comune in timpul lor liber. Bianca nu exclude nici varianta unei casatori cu iubitul ei, insa nu in viitorul apropiat.

Prezenta la un interviu, aceasta a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu pictorul Alin Croitoru: “Sunt la Facultatea de Psihologie. (…) Fac haine. Le desenez, imi fac tipare, le cos. (…) Am o relatie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de trei ani impreuna. Avem planuri serioase, suntem de trei ani. (…) Ne intelegem foarte bine, ne iubim mult si daca totul merge bine… de ce nu.”

Adolescenta este foarte schimbata, nici urma de bianca din “Numai iubirea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here