A fost nunta mare in showbiz-ul romanesc. Si-au ales locatia in inima naturii, iar nunta a fost una traditionala, cu preparate atent alese, iar invitatii s-au distrat pana dimineata. Pe Diana Dumitrescu o cunoasteti din telenovela “Regina”, ea interpretand personajul principal. Actrita s-a casatorit pentru a doua oara cu Alin Boroi.

Cei doi au ales o nunta in mijlocul naturii, traditionala, intr-o locatie desprinsa dintr-un basm. Tematica nuntii a fost pe masura, toti invitatii au primit un dress-code pe care au fost nevoiti sa il respecte: participantii au fost rugati sa vina in costum popular sau, cel bun, sa aiba tinute cu imprimeuri traditional romanesti.

Cuplul a avut 6 perechi de nasi, iar dansul de deschidere al nuntii a fost inlocuit cu hora in toata regula. Cel care a fost ales sa intretina petrecerea a fost Florin Vasilica si ansamblul Teleormanul. Printre invitati s-au numar Giulia si Majda Aboulumosha.

Nici bine nu au zis “da” in fata lui Dumnezeu, ca acestia vor sa devina parinti: “Pentru mine mai important ca nunta este sa raman insarcinata si sa fac un copil. Eu imi doresc foarte mult lucrul asta. Am langa mine un barbat deosebit. Un copil ne-ar face sa explodam de fericire pe amandoi. (…) Atunci cand se va intampla lucrurile o sa se schimbe de la sine. Mi-am dorit foarte mult timp o fetita, dar sunt in momentul in care cred ca un baietel ar fi mult mai bine. Nu stiu sa spun de ce. In ultimul timp discutam despre “baiatul tau”, ii spun: o sa fie cret si rau. As fi o soacra tare a dracu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here