Alexandru Arsinel este un actor de comedie emblematic pentru Romania. Originar din Suceava, acesta este in momentul de fata director al Teatrului de Revista “Constantin Tanase”. Traverseaza o perioada foarte grea din cauza problemelor de sanatate ale sotiei sale.

Este un actor care are la activ sute de filme si piese de teatru. Nici la aceasta varsta nu vrea sa renunte la munca si sa stea sa isi traiasca batranetea linistit. Prefera sa fie aproape de scena si in preajma colegilor. A trecut prin foarte multe incercari in ultima perioada: si-a pierdut partenera de scena si o foarte buna prietene, a fost scos din grila de reclame pentru farmaciile “Catena”, a fost implicat in scandalul cu medicul care l-a operat.

La momentul nefericit adus de trecerea in nefiinta al actritei Stela Popescu, contractul a fost suspendat. S-a vehiculat o suma enorma pe care o incasa lunar pentru asocierea imaginii. Atunci, actorul a fost extrem de suparat pentru faptul ca au fost scoase toate reclamele in care aparea, dar si pentru ca nu mai fusese contactat pentru reclamele ulterior.

Iar acum a revenit pe micile ecrrane, in reclamele renumitului lant farmaceutic. Au incercat sa ii gaseasca inlocuitori, dar si-au dat seama ca tot el este cea mai buna alegere: “M-au invitat sa fac un videoclip care s-a filmat doua zile si astfel au gasit solutia sa ma intorc. Au considerat ei ca e mai bine cu aceasta pauza, iar acum scenariul povestii, in care joc cu Nico si cu Adrian Enache, este despre un farmacist de odinioara. Ne intoarcem in timp, pe vremea Primului Razboi Mondial, cand un roman care e ranit are nevoie de medicamente. E mai pitoresc, mai retro si ma bucur ca am revenit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here