Giani Kirita, antrenorul Faimosilor de la “Exatlon”,  se poate considera un om fericit si implinit! Si-a terminat cariera de fotbalist, iar acum a a inceput sa cocheteze cu televiziune, plus ca a participat la numeroase emisiuni TV. S-a facut remarcat prin spiritul sau dur si competitiv, dar are si o latura sensibila – fiica sa, Roxana!

Roxana, in varsta de 19 ani, este foarte activa pe retelele de socializare. Faptul ca tatal sau este persoana publica, o aduce si pe ea in lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a incarcat pe retelele de socializare o fotografie, alaturi de iubitul sau, Faris, iar descrierea a fost: “Sotul meu”. Fotografia a fost realizata la petrecerea aniversara a unui prieten al celor doi.

Acest lucru i-a determinat pe oamenii care ii urmaresc activitatea in mediul online sa se intrebe daca cei doi se vor casatori! Raspunsul dat de Faris, iubitul Roxanei, la descrierea pusa de fiica lui Giani Kirita a fost: “Minunata mea sotie”.

Cei doi au o relatie de 2 ani de zile, iar in urma cu cateva luni au trecut printr-o despartire, anuntata in mediul online. Dupa ce au petrecut timp separati, si-au dat seama ca nu pot rezista unul fara celalalt si au luat decizia de a se impaca. Le-a fost putin mai greu sa le explice parintilor lor: “Noi deja spusesem familiilor ca relatia s-a terminat. A trebuit sa-i impacam si pe ei odata cu noi, pentru ca atat eu cat si Faris suntem foarte apropiati de familia celuilalt.”

Cand au luat aceasta decizie de a se impaca, Giani Kirita a vrut sa aiba o discutie ca intre barbati cu iubitul fiicei sale: “A existat o discutie intre tata si Faris. Au discutat doar ei doi, apoi mi-au spus si mie. A fost o discutie frumoasa, spre binele nostru, cu sfaturi de la tata pentru mine si Faris. Desi lumea vorbeste mult si aiurea, ei doi se inteleg bine si au o comunicare foarte buna.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here