Este deja cunoscut faptul ca Adriana Iliescu traieste doar pentru fiica ei. Ii dedica tot timpul fiicei sale, Eliza, si este foarte implicata in educatia celei mici. In ciuda varstei pe care o are, femeia sustine ca se simte mai in putere ca niciodata, insa conditiile in care isi duc traiul nu sunt tocmai un mediu sanatos pentru un copil!

Potrivit fotografiilor deja existente, conditiile in care traiesc cele doua nu sunt tocmai bune, mai repede ai spune ca acestea locuiesc in mizerie. Apartamentul pe care Adriana Iliescu il detine in cartierul Drumul Taberei arata faptul ca nu a mai fost renovat in ultimii ani. Iar pe pereti se poate observa igrasia.

Situatia financiara nu este una tocmai roz pentru cea mai batrana mama, astfel incat nu isi permite sa isi renoveze aparatmentul, acesta avand banii pentru fiecare luna impartiti pentru alte cheltuieli necesare.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil.”

Adriana Iliescu isi doreste sa fie santoasa cat mai mult si sa fie alaturi de fiica sa. Desi are cateva idei invechite pentru perioada in care traim, fosta profesoara si le sustine cu tarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here