Ziua de 4 martie ar fi trebuit sa fie una foarte fericita pentru cuplul format din Andreea Balan si George Burcea, care au devenit parinti de fetita pentru a doua oara, dupa ce artista a nascut la un spital privat din Capitala. O veste soc insa a venit aseara din partea sotului Andreei, George Burcea, care a declarat ca solista a avut complicatii dupa nastere si din fericire medicii au reusit sa o stabilizeze la timp. Sandel Balan, tatal vedetei a ofrit primele declaratii despre acest necaz prin care trece.

Andreea Balan, in varsta de 34 de ani, era programata sa nasca prin cezariana pe data de 4 martie si chiar inainte de a intra in sala ea s-a aratat extrem de optimista,  foarte curajoasa si zambitoare pe retelele sociale, unde a pus si o multime de poze. In jurul orei 22 insa, o veste anuntata de catre actorul George Burcea a socat pe toata lumea. El a anuntat ca Andreea Balan a suferit complicatii dupa nastere.

„In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca, intr-adevar, Andreea a suferit un stop. In acest moment, ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei”.

Tatal solistei, impresarul Sandel Balan, insa, sub impactul socului a spus, la cald, ce crede despre nefericitul eveniment. „Nu stiu ce s-a intamplat exact, Andreea este o fire sportiva, poate au gresit cei de la spital cu anestezia. Sotia mea e acasa, in Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseara sa-mi spuna ce s-a intamplat. Micuta e ok, eu nu stiam aseara ce s-a intamplat, toata lumea m-a sunat dupa ce au anuntat pe la Antene ce a patit Andreea. Acum vin spre Bucuresti, din Ploiesti, si voi merge la spital sa vad cum e Andreea. Ea avea un tonus bun inainte de cezariana, nu stiu ce s-a intamplat apoi”, a declarat pentru Click! tatal Andreei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here