Andra este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Este o artista foarte frumoasa si foarte indragita in industria muzicala din tara noastra. 

Andra este casatorita cu un cunoscut prezentator TV, Catalin Maruta, are doi copii minunati, o cariera impresionanta si ia parte la 3 emisiuni de un real succes la postul de televiziune ProTv. Melodiile ei ajung imediat hitu-uri, are contracte de imagine cu multe brand-uri, filmeaza foarte multe reclame, deci se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere.

Cuplul format din Andra si Catalin Maruta este unul dintre cele mai frumoase si puternice din showbiz-ul romanesc, pana in prezent, ei nu au fost implicati in niciun scandal. Au foarte multi prieteni in aceasta bransa, multora le-au fost nasi.

A fost invitata in aceasta dimineata la o emisiune de la un post de radio din Romania si a dezbatut, impreuna cu moderatorul, un subiect destul de incomod: inselatul si bataia intr-o casnicie!

Aceasta a recunoscut ca in fiecare relatie exista anumite probleme, ea a intampinat in casnicia cu Catalin Maruta doar tensiuni minore, care nu au dus la despartire: “Eu cred ca in dragoste orice este permis, cand iubesti cu adevarat, si atunci poti trece peste orice, asta daca iti doresti cu adevarat ca lucrurile sa functioneze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar ma gandesc daca ai copii cu acel om, treci peste niste lucruri, eu as trece pentru ca stiu cat de mult il iubesc, asa vad in momentul asta, nu stiu, eu nu am trait.”

Cand au ajuns la subiectul “bataie”, Andra a fost foarte vehementa. A spus ca nu ar accepta asa ceva sau sa fie inselata. Le indeamna pe toate femeile sa faca acelasi lucru: “In cazul in care o femeie este batuta, este clar ca nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rau Catalin este sa ma insele. De bataie, nu incurajez femeile sa stea intr-o relatie, in care sunt abuzate, pentru ca suntem capabile sa facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, daca ne dorim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here